• Cabaret
  • vr 6 dec 2024

Tjitske Reidinga

Portret

VERPLAATST– Tjitske Reidinga schreef een voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. Het resultaat: een poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en haar favoriete muziek.

NIEUWE DATUM – VRIJDAG 6 DECEMBER

 

Datum
vr 6 dec
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.20
1e rang
€ 29,50
2e rang
€ 25,50
Inclusief
Consumptie

Tjitske Reidinga

Vrijdag 6 december

VERPLAATST - Solo over de kracht van fantasie en over alles kunnen zijn

Nieuwe datum - vrijdag 6 december

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs maken. Daarom schreef ze een voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. En gelukkig gaat ze zelf ook, want als je iets nodig hebt voor je eigen onewomanshow, dan is het wel jezelf. Maar wat is dat eigenlijk, jezelf? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat soms zo anders dan hoe anderen je zien? Deze en vele andere vragen zullen worden gesteld in Tjitskes poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en haar favoriete muziek.

‘Portret’ is fijne theateravond die je iets geeft: het gevoel dat je niet alleen bent bijvoorbeeld. Of een plek waar je naartoe kunt gaan voor iets leuks, zonder dat het gelijk moeilijk of hartverscheurend is. Een ode aan het theater en aan het kleine leven, een solo over de kracht van fantasie en over alles kunnen zijn.

Reidinga is een begaafd tragikomisch actrice
NRC
Ze levert een inspirerend verhaal af voor iedereen wier leven een beetje aan in het inkakken is
Theaterkrant
Credits
concept: Tjitske Reidinga, Martine Bakker en Corien van der Zwaag | spel: Tjitske Reidinga | kostuums: Sofie Marietta Eugene

Deel deze pagina
Datum vr 6 dec
Tijd 20.00 - 21.20
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Wachtlijst

Bekijk ook eens

Volledige agenda