• Cabaret
  • za 16 nov 2024

Rayen Panday

Karma

Karma draait om daden, niet om gevolgen. Rayen Panday’s voorstelling biedt verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Dans? Dat hangt af van je karma. 

Datum
za 16 nov
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.45
1e rang
€ 26,00
2e rang
€ 22,00
Inclusief
Consumptie

Rayen Panday

Zaterdag 16 november

Verhalen, comedy, actualiteit, muziek en waarschijnlijk geen dans

Rayen Panday schopte het in de ruim vijftien jaar dat hij op het podium staat tot de cabarettop. Is dat karma? Het woord karma verwijst van oorsprong naar het verrichten van daden, niet naar de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling’ en kent geen goed of kwaad. Toch is ‘je verdiende loon krijgen’ iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf.

Karma kennen we toe aan ‘het universum’, terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Maar goed, we dwalen af, laten we ons vooral focussen op de nieuwe voorstelling van Rayen. ‘Karma’ zit namelijk vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt een beetje van je karma af.  

Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid
NRC
Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar
Theaterkrant
Credits
tekst en spel: Rayen Panday | regie (postuum): Wimie Wilhelm | regieadvies: Martijn Bouwman, Peter Heerschop en Eveline Mol | muziekadvies: Rutger de Bekker (compositie) en Johan Hoogeboom (tekst) | decor- en lichtontwerp: Wannes van der Veer

Deel deze pagina
Datum za 16 nov
Tijd 20.00 - 21.45
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda