Schouwburg Kunstmin & Energiehuis

Gastvrijheid in twee monumentale en eigentijdse locaties in de historische binnenstad van Dordrecht in het hart van Zuid-Holland.


Uw event, een unieke ervaring

Vanuit onze passie, door het leveren van creatief maatwerk en dankzij onze jarenlange ervaring tillen wij uw event naar een hoog niveau. Ons ervaren team doet dit voor grote of kleine gezelschappen. Wilt u meerdere zalen tegelijkertijd of geeft u de voorkeur aan intieme setting? Het is allemaal mogelijk. Vanzelfsprekend geeft ons professionele team invulling aan uw technische wensen qua belichting en geluidsversterking.

Zowel Schouwburg  Kunstmin als het Energiehuis vormt het ideale decor voor uw congres, vergadering, feest, tv-opname of productpresentatie.

Twee locaties, toegankelijk en karaktervol
Schouwburg Kunstmin is stijlvol en eigentijds met de unieke architectuur van Sybold van Ravesteyn en het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey. Zoekt u een robuust, stoer en industrieel pand voor uw event? Maak dan uw keuze uit ons zalen aanbod in onze imposante en karaktervolle locatie, het Energiehuis. Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid.

Uw event in de hoofdrol
Wilt u een rondleiding, informatie of brainstormen over de mogelijkheden? We nemen dit graag met u door!

Neem contact op