Onze ruimtes zijn weer te boeken voor (online) events! Bekijk de mogelijkheden

Kunstmin Schouwburg & Energiehuis

Gastvrijheid in twee monumentale en eigentijdse locaties in de historische binnenstad van Dordrecht in het hart van Zuid-Holland.

Jouw event, een unieke ervaring
Vanuit onze passie, door het leveren van creatief maatwerk en dankzij onze jarenlange ervaring, tillen wij jouw event naar een hoog niveau. Ons ervaren team doet dit voor grote of kleine gezelschappen. Wil je meerdere zalen tegelijkertijd gebruiken of geef je de voorkeur aan een intieme setting? Het is allemaal mogelijk. Vanzelfsprekend geeft ons professionele team invulling aan je technische wensen qua belichting en geluidsversterking.

Zowel de Schouwburg als het Energiehuis vormt het ideale decor voor jouw congres, vergadering, feest, tv-opname, fotoshoot of productpresentatie. Zowel live, online als hybride (op 1,5 meter).

Twee locaties, toegankelijk en karaktervol
De Schouwburg is stijlvol en eigentijds met de unieke architectuur van Sybold van Ravesteyn en het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey. Zoek je een robuust, stoer en industrieel pand voor je event? Maak dan je keuze uit ons zalenaanbod in onze imposante en karaktervolle locatie het Energiehuis. Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid.

Jouw event in de hoofdrol
Wil je een rondleiding, informatie of brainstormen over de mogelijkheden? We nemen dit graag met je door!

Neem contact op