Livestream je event vanuit de Schouwburg of het Energiehuis!

Kunstmin Schouwburg & Energiehuis

Gastvrijheid in twee monumentale en eigentijdse locaties in de historische binnenstad van Dordrecht in het hart van Zuid-Holland.

Jouw event, een unieke ervaring

Vanuit onze passie, door het leveren van creatief maatwerk en dankzij onze jarenlange ervaring, tillen wij jouw event naar een hoog niveau. Ons ervaren team doet dit voor grote of kleine gezelschappen. Wil je meerdere zalen tegelijkertijd gebruiken of geef je de voorkeur aan een intieme setting? Het is allemaal mogelijk. Vanzelfsprekend geeft ons professionele team invulling aan je technische wensen qua belichting en geluidsversterking.

Zowel de Schouwburg als het Energiehuis vormt het ideale decor voor jouw congres, vergadering, feest, tv-opname, fotoshoot of productpresentatie. Zowel live, online als hybride (op 1,5 meter).

Twee locaties, toegankelijk en karaktervol

Locatie Schouwburg
De Schouwburg is stijlvol en eigentijds met de unieke architectuur van Sybold van Ravesteyn en het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey. Naast de Grote Zaal, de Kleine Zaal, het Theatercafé en de Verheul Foyer, kunnen we verschillende subruimtes creëren door het gebruik van bijvoorbeeld de modern en ruim opgezette kleedkamers en de Artiestenfoyer.

Locatie Energiehuis
Zoek je een robuust, stoer en industrieel pand voor je event? Maak dan je keuze uit ons zalenaanbod in onze imposante en karaktervolle locatie het Energiehuis. Naast de vijf eigen ruimtes in het Energiehuis, kunnen we uitbreiden naar 20 subzalen van klein tot groot.

Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid.

Jouw event in de hoofdrol

Wil je een rondleiding, informatie of brainstormen over de mogelijkheden? We nemen dit graag met je door!

Neem contact op