Schouwburg
    200 t/m 755 pers.
    330 m²

Grote zaal

Imposant & klassiek

Een imposante zaal met sierlijke loges en ornamenten. De zaal biedt ruimte tot 735 personen, maar blijft intiem aanvoelen. Ook met 200 personen kun je hier goed terecht voor jouw event!  Zoek je karakter en de beste technische faciliteiten? Dan biedt de Grote Zaal zeker de juiste ambiance.  

Jouw event in de Grote Zaal

Het podium met zicht op de prachtige theaterzaal is uitermate geschikt voor jouw voorstelling, congres, bedrijfsevenement of opvallende (product)presentatie. Ook kun je het grote toneel gebruiken als trouwlocatie of als plek voor een andere gedenkwaardige bijeenkomst of vergadering. Of wat dacht je van een diner op het podium?  

Onze technici staan klaar om jouw event professioneel te ondersteunen. Wat de mogelijkheden zijn, van een spectaculaire lichtshow tot een projectie op een groot scherm, bespreken we graag met je.  

Bekijk de vele verschillende impressies van de Grote Zaal. Een andere invulling in gedachten? We denken met je mee! 

En subruimtes nodig voor jouw event? We kunnen verschillende subruimtes in de Schouwburg creëren door bijvoorbeeld gebruik te maken van de modern en ruim opgezette kleedkamers, de Artiestenfoyer of het theatercafé. 

Voorzieningen

Klassiek en intiem
Laad- en los mogelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Theatertechnici
Horeca faciliteiten

De wow-factor bij bezoekers. Zeker een aanrader!
Marit van Heugten (Economic Development Board Drecht Cities)
Een event is bij Kunstmin in goede handen!
Wilma van der Plicht (Gemeente Dordrecht)

Vraag een offerte aan

MM slash DD slash JJJJ