• Toneel
  • do 10 apr 2025

Circus Treurdier

Wendy Pan

Wendy Pan worstelt met een knagend schuldgevoel en zoekt naar vergeving of een stevig pak rammel. Circus Treurdier brengt een muziektheatervoorstelling vol humor en klaagliederen.

Datum
do 10 apr
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
20.15 - 21.45
Prijs
€ 19,50
Inclusief
Consumptie

Circus Treurdier

Donderdag 10 april

Aanstellerige klaagliederen, zweterige gitaarmuziek en af en toe een flink pak rammel

Verkeerde opmerking gemaakt? Geen cadeautje gekocht? Je oude moedertje al maanden niet gebeld? Met een stalen gezicht langs een bedelaar gewandeld? Lekker vliegreisje geboekt? Geef toe: dan voel je je toch een beetje schuldig. Wendy P. torst haar geweten 24/7 als een molensteen met zich mee. Haar verpletterende schuldgevoel begint met de dag zwaarder op haar te drukken. Wanneer ze ’s avonds in haar bed ligt en alles eens goed doorrekent, kan ze maar tot één conclusie komen: het ligt allemaal aan haar. Zij is de spin in het web van al het leed dat zij om zich heen gesponnen heeft. Bestaat er vergeving voor Wendy? Of is er iemand die haar in godsnaam een stevig pak rammel kan geven?  

Circus Treurdier komt met een kersverse muziektheatervoorstelling over een knagend, maar verslavend schuldgevoel. Vol wanhopige verontschuldigingen, aanstellerige klaagliederen en zweterige gitaarmuziek. En af en toe een goed pak slaag. Eigen schuld. 

Vernuftig en verrassend, en even scherpzinnig als hilarisch
de Volkskrant over de vorige voorstelling ‘BAAAAAA’
Geestige outcasttragedie excelleert in muzikaliteit
Theaterkrant over de vorige voorstelling ‘BAAAAAA’
Credits
tekst en muziek: Jan-Paul Buijs, Ellen Parren en Peter van Rooijen | spel: Jan-Paul Buijs, Sam van Hulst, Ellen Parren, Peter van Rooijen, en Mees Markus | scenografie: Janne Sterke | muzikale leiding en arrangementen: Arthur Wagenaar | lichtontwerp: Tim van ’t Hof | eindregie: Titus Tiel Groenestege

Deel deze pagina
Datum do 10 apr
Tijd 20.15 - 21.45
Locatie Kunstmin - Kleine Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda