• Cabaret
  • do 16 jan 2025

Remko Vrijdag

Vrijdag Doemsdag

Remko Vrijdag’s solo ‘Vrijdag Doemsdag’ neemt je mee naar een wereld na de ondergang. In deze post-apocalyptische tragikomedie vertelt, grapt en zingt hij over het einde der tijden. 

Datum
do 16 jan
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
20.00 - 21.30
Prijs
€ 22,50

Remko Vrijdag

Donderdag 16 januari

Een einde-der-tijden conference op de grens van cabaret, toneel en kleinkunst

Het moest er een keer van komen: Remko Vrijdag gaat solo. Hij deed al eerder een triootje met De Vliegende Panters en een duo met Martine Sandifort, maar waarom het podium delen als je zelf zoveel kunt en te vertellen hebt? Vanuit de nabije toekomst doet Vrijdag verslag van de wereld na de grote kladderadatsch. De mensheid is uitgestorven, maar Remko is op de een of andere manier de dans ontsprongen. Wel jammer dat er geen publiek meer over is, maar aan de andere kant: hoe solo wil je het hebben? 

‘Vrijdag Doemsdag’ is een post-apocalyptische tragikomedie die zich beweegt tussen cabaret, toneel en kleinkunst. Een dystopische onemanshow voor volwassenen die tegen het donker kunnen. Een einde-der-tijden conference waarin Vrijdag met sardonisch genoegen vertelt, grapt en zingt over hoe we het met z’n allen zover hebben laten komen en waarin al zijn talenten alle ruimte krijgen: imitaties, zang, comedy, drama, you name it.    

Datum do 16 jan
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Energiehuis - Machine 3
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda