KookKunst DeliCees

Theatrale foodexperience

De entreeprijs is inclusief de theatrale proeverij van 10-gerechten, exclusief dranken. Scroll verderop deze pagina voor informatie over dieetwensen. Het aantal plaatsen voor ‘KookKunst DeliCees’ is gelimiteerd. Mis deze bijzondere food & theateravond niet.

Met trots presenteert Kunstmin ‘KookKunst DeliCees’. Een unieke, avondvullende en culinaire ervaring in de Schouwburg met de vermaarde Dordtse chefkok Cees Timmerman. In stad en land beter bekend onder de naam DeliCees.

Tijdens deze ‘KookKunst DeliCees’ experience betreed je zelf het podium van de Grote Zaal van de Schouwburg waar chefkok DeliCees en zijn team je verwelkomen aan ronde tafels met tien personen. Geniet van een sfeervolle totaalervaring in het theater met tien gangen en tien gerechtjes. Michelinsterrenchefs Adrian Zarzo uit Eindhoven en Tim Golsteijn van restaurant Bougainville in Amsterdam verzorgen gastoptredens.

Chefkok Cees Timmerman laat zich in Kunstmin inspireren door het thema ‘water’. Zijn woonplaats Dordrecht ligt aan brede rivieren en heeft een landschap dat iedereen betovert. En dat ervaar je tijdens deze proeverij. Niet alleen met de gerechten, maar vooral met de speciale effecten die deze food & theater-ervaring zo bijzonder maken. Met de keuze voor DeliCees én zijn passie om een excellente en verrassende food & theateravond voor zijn gasten te bereiden, zijn de ingrediënten voor een zinnenprikkelende avond in Kunstmin gegarandeerd.

Dieet & allergenen informatie voor onze  gasten
Het is productioneel niet mogelijk voor en tijdens ‘KookKunst DeliCees’ rekening te houden met dieetwensen of allergieën en hiervoor vragen wij je begrip. Het menu blijft tot het laatste moment een verrassing, wel laat DeliCees alvast weten dat er in ieder geval vlees en vis wordt geserveerd. De entreeprijs is inclusief de theatrale proeverij, exclusief dranken.

Kunstmin produceert voor Stad & Regio
Dit theatrale menu is een initiatief van Kunstmin voor de stad Dordrecht & de regio Drechtsteden i.s.m. Cees Timmerman.