• Jeugd & Familie

Nationaal Theaterweekend - Lonneke van Leth Dans

Kleur beweegt jou! (vanaf 3 jaar)

De dansers van Lonneke van Leth nemen je mee in een wereld van kleur en dans. In deze interactieve dansvoorstelling, speciaal voor kleuters, zijn de kinderen zelf onderdeel van de voorstelling.

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 5,00

Nationaal Theaterweekend - Lonneke van Leth Dans

Bezoek deze kleutervoorstelling tijdens het Nationaal Theaterweekend

In ‘Kleur beweegt jou!’ nemen de dansers van Lonneke van Leth je mee in een wereld van kleur en dans. In deze interactieve dansvoorstelling, speciaal voor kleuters, zijn de kinderen zelf onderdeel van de voorstelling.

In het land van Pips en Blanco is alles wit. Wit is wat zij kennen, wit is veilig, wit is schoon, wit is thuis. Zou er ook iets anders bestaan dan wit? Pips en Blanco gaan op ontdekkingsreis. De vijf basisemoties boosheid, verdriet, plezier, afgunst en angst worden gekoppeld aan kleuren en bewegingen.

Nationaal Theaterweekend

Op 27 en 28 januari 2024 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Tijdens dit weekend geniet je ook bij Kunstmin voor een mooie prijs van theater. Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is welkom. Geniet voor slechts € 5, € 7,50 of € 10 van de voorstelling van je keuze. Bekijk hier alle voorstellingen en activiteiten die we organiseren tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Kom vooraf naar het Voorleesontbijt

Het is het Nationaal Theaterweekend én het zijn de Nationale Voorleesdagen. Om dit te vieren lezen de voorleeshelden van de Bibliotheek Dordrecht bij Kunstmin voor uit ‘Help! Een verrassing’, het prentenboek van het jaar. Na afloop van het voorlezen kun je kijken naar de voorstelling ‘Kleur beweegt jou!’. Je mag natuurlijk ook alleen naar het voorlezen komen. Het voorlezen is gratis toegankelijk en je kunt gewoon aansluiten. Wil je tijdens het voorlezen ook genieten van een ontbijtje van Nobels? Dan kun je dat hier reserveren.

Bekijk ook eens

Volledige agenda