• Dans
  • vr 23 mei 2025

Oxygen

DELUSION 2.0

Met haar eerste voorstelling ‘Delusion‘ verbaasde Jennifer Romen met Oxygen door een vernieuwend samenspel van dans en illusie. Nu keert ze terug met ‘DELUSION 2.0’.

Datum
vr 23 mei
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.30
1e rang
€ 27,50
2e rang
€ 23,50
Inclusief
Consumptie

Oxygen

Vrijdag 23 mei

Vernieuwende en adembenemende mix van dans en illusie

De jonge choreograaf Jennifer Romen timmert serieus aan de weg met haar gezelschap Oxygen. Met haar eerste avondvullende voorstelling ‘Delusion’ bespeelde ze zowel het podium als de zaal, die onder de indruk was van de gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies. 

Dat smaakt naar meer en dus neemt Jennifer je in ‘DELUSION 2.0’ opnieuw mee in haar vernieuwende samenspel tussen dans en illusie. Het personage dat we in ‘Delusion’ volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming of age-voorstelling. 

J-Lo had gelijk, de choreografie van Jennifer Romen is ongekend strak
Het Parool
Ze betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans
Theaterkrant
Credits
choreograaf: Jennifer Romen | assistent choreograaf: Jody Geijsendorpher | muziek: Subp Yao

Deel deze pagina
Datum vr 23 mei
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda