• Jeugd & Familie
  • do 27 feb 2025

Een Nacht in de Efteling

Pretpakhuis en Efteling (voor iedereen vanaf 1.20 meter)

Ontdek een explosieve komedie waarin de Efteling en Jon van Eerd’s traditie samenkomen. Beleef met Julia en Sophie hilarische avonturen vol misverstanden en achtervolgingen.  
 

Datum
do 27 feb
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
19.30 - 21.00
1e rang
€ 29,50
2e rang
€ 25,50
Inclusief
Consumptie

Een Nacht in de Efteling

Donderdag 27 februari

Supergrappig en spannender dan een achtbaan die door een spinnenweb schiet

In deze hilarische en explosieve voorstelling komen de wonderlijke wereld van de Efteling en de heerlijke komedietraditie van Jon van Eerd samen. De zusjes Julia en Sophie belanden tijdens een nachtelijk avontuur achter de poorten van de Efteling, waar iets vreemds aan de hand is. De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmetterling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit en de geesten uit de ‘Danse macabre’ zijn hun ritmegevoel helemaal kwijt. Als dat maar goedkomt allemaal. Zoals je van het Pretpakhuis gewend bent, volgen de hysterische, grappige en idiote misverstanden, spannende achtervolgingen, grappige belevenissen en op hol geslagen Harrie Vermeulen-verwikkeling elkaar in hoog tempo op. 

Credits
script en regie: Jon van Eerd | spel: Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder | muziek: René Merkelbach | decor: Joris van Veldhoven | kostuums: Carla de Kroon | licht: Uri Rapaport

Deel deze pagina
Datum do 27 feb
Tijd 19.30 - 21.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda