• Show
  • di 7 jan 2025 -
    wo 8 jan 2025

Hans Klok

Face the Future

Illusionist Hans Klok keert terug met ‘Face the Future’, een show geïnspireerd door AI en virtual reality. Samen met het publiek maakt hij een magische tijdreis.

Datum
di 7 jan - wo 8 jan
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.00,
20.00 - 22.00
1e rang
€ 66,00
2e rang
€ 62,00
Magic Seats
€ 99,00
Inclusief
Consumptie

Hans Klok

Dinsdag 7 januari -
Woensdag 8 januari

Magische reis door de tijd met Hans Klok

Illusionist Hans Klok keert terug in het theater met een spectaculaire nieuwe familieshow: ‘Face the Future’. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen van AI en virtual reality maakt hij samen met het publiek een magische reis door de tijd. Het verhaal begint als Hans een online avatar creëert. Zijn digitale dubbelganger ontwikkelt echter al snel een eigen wil en is niet van plan nog langer dienstbaar te zijn aan Hans. Langzaam maar zeker begint de avatar de wereld van Hans Klok over te nemen. De enige manier waarop hij dat proces kan stoppen is door zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat die een fysieke vorm aanneemt en kan worden verslagen. Reis mee door de tijd met ’s werelds snelste illusionist: Hans Klok. 

Magic Seats

Maak je beleving net iets specialer door Magic Seats te reserveren bij Kunstmin. De geselecteerde premium stoelen bieden niet alleen optimale zitplaatsen in de zaal, maar bieden ook exclusieve toegang tot de meet & greet met Hans Klok!

Credits
regie: Stanley Burleson | spel: Hans Klok met zijn Diva’s of Magic

Deel deze pagina
Datum di 7 jan
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten
Datum wo 8 jan
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda