• Jeugd & Familie
  • zo 2 feb 2025 -
    zo 2 feb 2025

Bing

Bing's dagje uit (vanaf 2 jaar)

Bing en zijn vrienden vieren Leuke Dingen Dag met vliegers en een stranddag. Een vrolijk avontuur waarin kinderen actief deelnemen en liedjes zingen met Bing en zijn vrienden.

Datum
zo 2 feb - zo 2 feb
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
14.00 - 15.00,
16.00 - 17.00
1e rang
€ 25,00
2e rang
€ 21,00
Inclusief
Consumptie

Bing

Zondag 2 februari -
Zondag 2 februari

Vier Leuke Dingen Dag met Bing en zijn vriendjes

Theater, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Na het succes van de eerste theatershow komen Bing, Sula, Flop, Pando en Coco opnieuw naar het theater met een nieuwe, grappige, interactieve en muzikale voorstelling voor de allerkleinsten.  

Bing en zijn vriendjes vieren Leuke Dingen Dag. En wat is er nou leuker dan een vlieger maken? Maar als Bing de vlieger per ongeluk loslaat, is het gedaan met de pret. Wat nu? Samen met Flop besluit het hele stel met de bus naar het strand te gaan. Het is het begin van een vrolijk avontuur waar het nodige misgaat, maar alles natuurlijk ook weer goed komt. In deze vrolijke voorstelling doen de kinderen actief mee met het verhaal en zingen ze samen met Bing en zijn vriendjes alle liedjes. 

Credits
oorspronkelijk script: Paul Passchier | liedteksten: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende | muziek: Gert-Jan van den Ende | regie: Wilma Hoornstra

Deel deze pagina
Datum zo 2 feb
Tijd 14.00 - 15.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten
Datum zo 2 feb
Tijd 16.00 - 17.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda