• Toneel
  • za 15 mrt 2025 -
    zo 16 mrt 2025

Agatha Christie's Murder on The Nile

In ‘Murder on the Nile’, een eigentijdse whodunit van Agatha Christie, leidt een prachtige cast je op een romantische cruise naar de Nijl, waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen.

Datum
za 15 mrt - zo 16 mrt
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.00,
14.00 - 16.00
1e rang
€ 41,50
2e rang
€ 37,50
Inclusief
Consumptie

Agatha Christie's Murder on The Nile

Zaterdag 15 maart -
Zondag 16 maart

Spannende, eigentijdse whodunit vol suspense, passie en onverwachte wendingen

Na het succes van de theateradaptaties van ‘The Mousetrap’ en ‘Murder on the Orient Express’, is het dit keer de beurt aan ‘Murder on the Nile’. Een prachtige cast voert je mee naar de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen in een moordmysterie, georkestreerd door de Grande Dame of Suspense zelf: Agatha Christie. 

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt. Alle passagiers staan op scherp, iedereen kan schuldig zijn. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennyfather te dicht bij de waarheid komt. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? Een spannende, eigentijdse whodunit, die je meeneemt op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen. 

Credits
Regie: Jasper Verheugd | spel: Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes/Wilbert Gieske, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silvan El Kattabi

Deel deze pagina
Datum za 15 mrt
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten
Datum zo 16 mrt
Tijd 14.00 - 16.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda