Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Rayen Panday – Trigger

Scherp & superherkenbaar

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af wat er nog écht speciaal is. Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij ondertussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. Of achter de piano kruipt om een paar heerlijke nummers te zingen.

‘Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.’ – Theaterparadijs over zijn vorige show ‘Fenomeen’

Over Rayen Panday
Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen.

Het onderstaande fragment komt uit de voorstelling ‘Niet Verder Vertellen’ waarmee Rayen in 2016 en 2017 door Nederland tourde.