Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Maas

Cash

Follow the money

Geld maakt niet gelukkig. Yeah right. Alsof je gelukkiger bent zonder geld. Wie droomt er niet van een grote erfenis, de loterij winnen of een geslaagde bankoverval?

We zijn dag in dag uit bezig met ‘waar halen we het vandaan’ en ‘wat gaan we ermee doen?’. Maar wat is dat geld precies? Waarom is een tientje waard wat het waard is? In CASH duik je samen met de acteurs in de wereld van het geld. Van bankencrisis tot goudvoorraad, van bitcoins naar marktwerking.

In een mix van een heistfilm (à la Ocean’s Eleven) en uitdagend praattheater worden euro’s, banken en de markt doorgelicht. Kom, en help mee een bankoverval op te zetten. En als dat lukt, hoeveel geld is voor jou genoeg?

Floris van Delft over CASH

“CASH laat je niet alleen op een persoonlijk niveau nadenken over waarom jij dingen iets waard vindt, maar koppelt dat ook aan wat ze daadwerkelijk waard zijn. Het is zowel een uitdaging om door te denken, als een rollercoaster van informatie en spanning, waarin je drie keer over de kop gaat.” Floris van Delft maakte eerder Krijg nou Titus en VLOEK bij Siberia.

Makers

Regie: Floris van Delft

Tekst: Wolter Muller & Floris van Delft

Cast: Sinan Eroglu, Nastaran Razawi Khorasani, Dennis Rudge, Rutger Tummers

Decor: Laura de Jong

Kostuums: Sara Hakkenberg 
Geluidsontwerp: Wim Conradi