• Cabaret

Nationaal Theaterweekend - Remy Evers

Gewoon Remy

Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Komisch, beeldend en absurdistisch cabaret.

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 10,00

Nationaal Theaterweekend - Remy Evers

Bezoek deze cabaretvoorstelling tijdens het Nationaal Theaterweekend

Zijn ouders zeiden het altijd al. Dat hij een bijzonder kind was. Remy Evers. Hij was anders dan alle andere kinderen. En anderen zeiden het ook. Remy was druk. Remy had energie te veel. Remy wilde én de wereld ontdekken én – net als zijn vader – Prins Carnaval worden.

In ‘Gewoon Remy’ doet hij een ultieme poging iets van zijn leven te maken. Want dat is nog steeds niet echt gelukt. Oké, hij heeft Cameretten gewonnen, de Koningstheateracademie afgerond en rondgetourd met Minou Bosua. En hij heeft geacteerd in ‘Komt een man bij de dokter’. Maar dan? Remy Evers is komisch, beeldend, absurdistisch, kortom ‘niet te filmen visueel cabaret’ (Jacques d’Ancona). ‘Gewoon Remy’ is een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden. Een bijzonder kind. Zijn ouders zeiden het al.

Nationaal Theaterweekend

Op 27 en 28 januari 2024 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Tijdens dit weekend geniet je ook bij Kunstmin voor een mooie prijs van theater. Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is welkom. Geniet voor slechts € 5, € 7,50 of € 10 van de voorstelling van je keuze. Bekijk hier alle voorstellingen en activiteiten die we organiseren tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Remy Evers is de Jim Carrey onder de cabaretiers
Het Parool
De humor van Evers is niet onder één noemer te vangen, soms subtiel, dan weer compleet absurdistisch en alles wat daar tussen zit
TheaterParadijs