• Show
  • do 7 nov 2024

Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke

Zandweg 17, Wormer

In 2017 verhuizen Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke naar Wormer. Hun ervaringen inspireren de voorstelling ‘Zandweg 17, Wormer’, vol humor en herkenning. Marcel en Eva zijn bekende schrijvers en journalisten.

Datum
do 7 nov
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.30
1e rang
€ 27,50
2e rang
€ 23,50
Inclusief
Consumptie

Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke

Donderdag 7 november

Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen

In het najaar van 2017 verhuizen Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke van hun bovenwoning in Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer, midden in het dorp.  

Marcel denkt: eindelijk ruimte. Eva denkt: grappig, terug naar huis. Maar daar komen ze al snel op terug. ‘Zandweg 17, Wormer’ is een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen. 

Marcel van Roosmalen (Arnhem, 1968) is journalist, columnist en (reportage)schrijver. Hij heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn droge humor. Zelf lacht hij nergens om. Hij maakte recent de succesvoorstelling ‘De Pannekoekencaravan’ met Gijs Groenteman, waarmee hij ook het tv-programma ‘Media Inside’ maakt. 

Eva Hoeke (Krommenie, 1979) is journalist en schrijft een wekelijkse column voor Volkskrant Magazine. Eerder verscheen haar bundel ‘De stad, de kroeg en de man’. 

Samen schreven Marcel en Eva het boek ‘Als het maar niet op ons lijkt’. 

Datum do 7 nov
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten