Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Robèrt van Beckhoven – Bij ROBÈRT in het theater

Complete foodexperience

Helaas kunnen we bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is, naast een ontzettend aardige kerel, een vakman die zijn publiek met verhalen en anekdotes aan zich weet te kluisteren. En dan biedt het theater hem ook nog eens, in tegenstelling tot tv, YouTube en magazines, de gelegenheid om een extra dimensie aan zijn optredens toe te voegen: die van smaak en geur. Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek (letterlijk aan zijn tafel) een complete foodexperience, een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met een theatraal sausje.

Robèrt van Beckhoven, spreker en gastheer; Leon van Uden, tekst (gebaseerd op de verhalen van Robèrt van Beckhoven en Pirjo de Winkel)

‘Robèrt neemt de theaterbezoekers mee in zijn wereld.  ‘ We gaan proeven, er zitten beelden en muziek in de show. Het krijgt een zeer verrassende wending, dit is uniek in het theater. Mensen zijn niet gewend wat ik ga doen.’- Algemeen Dagblad