Steun ons

Bouw mee aan prachtige programma's

Kunstmin is er voor jou. Van jou. Voor ons allemaal. We vinden het fantastisch als je onze voorstellingen bezoekt. Natuurlijk stellen we het op prijs als je Kunstmin wilt steunen met een donatie.

We hebben eveneens een ludieke merchandise lijn. Bekijk hier de artikelen met daarop unieke beelden uit de videoprojectie ‘D-Light’ van Arno Coenen. Met deze aankoop ondersteun je eveneens de ontwikkeling van toekomstige coronaproof voorstellingen en projecten voor publiek, bij Kunstmin.

Eenmalige donatie
Sinds het begin van de pandemie en de sluiting van de theaters in maart 2020, werkt Kunstmin aan alternatieve en actuele, originele programma’s om het publiek in Dordrecht en omstreken te blijven voorzien van een inspirerende, hoopgevende en troostrijke programmering. Inmiddels zijn al tal van coronaproof Kunstmin producties een feit. Live in de zalen voor kleine groepen bezoekers of via livestreams. Voorbeelden hiervan zijn: Dordtse Stadsquiz, Ketel I Installaties en D-Light, het indrukwekkende kunstwerk op het dak van de Schouwburg in de vorm van een videoprojectie van kunstenaar Arno Coenen.

Doneer eenmalig en vrijblijvend een vrij bedrag aan Kunstmin
Met een vrije gift kun je Kunstmin ondersteunen alternatieve programma’s te blijven ontwikkelen voor Dordrecht en de regio. Je donatie gaat rechtstreeks naar de programmering van Kunstmin. Groot of klein, jouw bijdrage maakt voor ons theater het verschil. Mogen wij je hiervoor alvast hartelijk bedanken.

Donaties zijn aftrekbaar
Wist je dat elke donatie aftrekbaar is van de belasting? Kunstmin is een ANBI-stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat je de donatie mag aftrekken van de belasting. Meer informatie hierover vind je op de website van de Belastingdienst.

Ik doneer een bedrag naar keuze

Alle avondvoorstellingen t/m 18 december afgelast

We nemen contact op met alle betrokken bezoekers
Lees hier meer