Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Sven Ratzke – Where are we now

Beste Bowie-vertolker

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de nieuwe corona-maatregelen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

Dit is een voorstelling onder de noemer Wanderlust wat staat voor het verlangen om te reizen en te ontdekken. Poppodium Bibelot & Kunstmin presenteren een uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer evenementen zoals deze bezoeken? Ga naar de Wanderlust website.

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewees hij eerder met zijn show ‘Starman’ al. De show zorgde wereldwijd voor furore en was te zien in het Energiehuis. Ratzke laat in deze show een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet.

Sven Ratzke

'Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos' – ☆☆☆☆ NRC 'Een geweldig avontuur', 'prachtige voorstelling' – ☆☆☆☆ Trouw En ook bekend Nederland gaf 'Where Are We Now' lovende reacties!👇 Sven Ratzke en zijn pianist Christian Pabst duiken za 11 april in het repertoire van Bowie. Grote hits als 'Heroes' en 'Let’s dance', juweeltjes als 'Ashes to ashes' en 'Lady grinning soul', erfgoed zoals 'Lazarus' en nieuw geschreven songs komen voorbij.Deze showman live zien? Info & tickets via: bit.ly/SK-Ratzke

Geplaatst door Kunstmin op Maandag 24 februari 2020

Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema’s in Bowies oeuvre. Daarnaast neemt Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. De mythe wordt gevierd in deze show, die na Berlijn, New York en Sydney nu ook eindelijk in Nederland te zien is! Van ‘Ground control to Major Tom’ tot ‘Look up here I’m in Heaven’. Gehuld in prachtige kostuums, neemt Ratzke je mee door het haast filmische universum van Bowie. Van personage naar personage, van scène naar scène.

Met nieuwe en spannende arrangementen duiken Ratzke en zijn pianist Christian Pabst in het repertoire van Bowie. Grote hits als ‘Heroes’ en ‘Let’s dance’, juweeltjes als ‘Ashes to ashes’ en ‘Lady grinning soul’, erfgoed zoals ‘Lazarus’ en nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid, tot de essentie ontbloot.

‘Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos’ – NRC ☆☆☆☆

‘Een showman van een heel bijzonder kaliber. In zijn grappige en bizarre verhalen verliest men zich maar al te graag. Een buitengewoon ontroerende en opwindende avond.’ ★★★★★ – Berliner Morgenpost 

‘Een prachtige emotioneel hommage aan Bowie’ – De Telegraaf ☆☆☆☆