• Specials
  • do 25 apr 2024

Vrijheidscollege

met Rico

Hoe win je vrijheid terug na een verslaving? Rapper Rico deelt zijn verhaal.

Meld je hieronder gratis aan op de ‘Bestel kaarten’ knop.

Datum
do 25 apr
Locatie
Energiehuis - Ketel 1
Tijd
20.00 - 21.30
Prijs
€ 0,00

Vrijheidscollege

Donderdag 25 april

Elk jaar zijn er in de aanloop naar 5 mei Vrijheidscolleges. Inspirerende sprekers delen hun verhalen over vrijheid en inspireren zo jong en oud. Deze keer deelt rapper Rico zijn verhaal.

Ricardo McDougal (1977), beter bekend als Phreako Rico of Rico, is een rapper uit Zwolle. Hij maakte onderdeel uit van Opgezwolle en Fakkelbrigade. Sinds 2001 toert hij door Nederland met verschillende shows. Hij stond maar liefst tien keer op Lowlands en trad onder andere op op Pinkpop, Solar en Zwarte Cross. Op 5 mei 2007 was hij Ambassadeur van de Vrijheid.

In zijn periode als artiest kampte hij met een verslaving, die maakte dat hij niet volledig kon genieten van zijn succes. In zijn Vrijheidscolleges vertelt hij over de manier waarop zijn verslaving hem zijn vrijheid ontnam en hoe hij die terugwon. Met een boeiend verhaal en diepgaande inzichten inspireert hij anderen om hun eigen weg naar vrijheid te vinden.

Bibliotheek AanZet presenteert Vrijheidscollege in samenwerking met Kunstmin, Bibelot en de Popcentrale het Vrijheidscollege.

Datum do 25 apr
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Energiehuis - Ketel 1
Aanmelden