• Jeugd & Familie

Vanaf2 Producties

He, wie zit er op de wc? (vanaf 2 jaar)

Vrolijke voorstelling gebaseerd op ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’ van Harmen van Straaten. Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prenten tot leven.

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 12,50
Inclusief
Consumptie

Vanaf2 Producties

Vrolijke peutervoorstelling gebaseerd op de boeken van Harmen van Straaten

De hilarische prentenboeken ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’ van Harmen van Straaten vormen de basis voor deze vrolijke peutervoorstelling van Vanaf2 Producties met acteur en poppenspeler Alexander Brouwer. Hij brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Een jongetje neemt je mee in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

 

De bibliotheek leest voor uit ‘Hé, wie zit er op de wc?’

Voorafgaand aan de voorstelling ‘Hé wie zit er op de wc?’ kun je alvast helemaal in het verhaal komen. In de foyer wordt door de voorleeshelden van de bibliotheek voorgelezen uit het gelijknamige prentenboek. Daarnaast is het ook nog heel leuk en gezellig! Kom je ook luisteren?

Tijd: 14.00 – 14.30
Plek: Foyer Kunstmin
Opgeven is niet nodig.

Credits
regie en script: Olaf van de Ven | (poppen)spel: Alexander Brouwer | decor: Einstein Design | poppen: Beeldmakerij Laros & De Jong | muziek: Daan van West | producent: Vanaf2 Producties | met dank aan: Uitgeverij Leopold

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda