• Cabaret

Van der Laan & Woe

NG

Cabaret duo Van der Laan & Woe in zwart wit met rood vierkant

Van der Laan en Woe maken furore met kijkcijferkanon ‘Even Tot Hier’, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. Daar spelen Niels en Jeroen nu hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 29,50
2e rang
€ 25,50
Inclusief
Consumptie

Van der Laan & Woe

Hun meest persoonlijke theatershow ooit

Van der Laan en Woe maken furore met kijkcijferkanon ‘Even Tot Hier’, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. Daar spelen Niels en Jeroen hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe?

Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. Ook in ‘NG’, de zevende theatershow van het duo, wemelt het van de grappige scènes en muzikale acts. ‘Vindingrijk, effectief, geraffineerd, hard en onstuitbaar geestig. Fabelachtig mooi theater’, aldus Dagblad van het Noorden.

Televizier-Ring-winnaars Van der Laan en Woe ook in theatervoorstelling heerlijk verwarrend en vilein
AD
Credits
tekst, muziek en spel: Niels van der Laan en Jeroen Woe | regie: Kees Prins | techniek: Marco Steenks en Siewert Zwaagstra | lichtontwerp: Yuri Schreuders | vormgeving: Roos Veenkamp

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda