• Show
  • vr 4 apr 2025

Theatercollege: Diederik Jekel

De kunst in kunstmatige intelligentie zien

Diederik Jekel verkent in een theatraal voorstellingscollege de impact van AI, van mogelijke ondergang tot oplossing voor alledaagse klusjes. Vol humor en verrassingen!

Datum
vr 4 apr
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
20.00 - 21.30
Prijs
€ 23,50

Theatercollege: Diederik Jekel

Vrijdag 4 april

Willem Wever voor volwassenen over kunstmatige intelligentie

In dit theatrale voorstellingscollege bespreekt Diederik Jekel de vraag of AI de ondergang van de mensheid kan betekenen of gewoon de oplossing voor alle saaie klusjes op kantoor? Hij neemt ons zodoende mee naar een heel bijzonder verhaal. Het grootste verhaal denkbaar. Dat over het leven zelf. Hoe ontstond leven, hoe kwam de mens en uiteindelijk de computer? Zullen we nooit meer weten wanneer een video echt is of niet? Zijn straks journalisten, kunstenaars en rechters ook gewoon vervangen door AI? 

Het belooft een prachtige avond met veel humor te worden. Je zal nooit meer hetzelfde kijken naar welke bacterie, mens of computer dan ook én een goed gevoel hebben bij hoe kunstmatige intelligentie onder de motorkap werkt. Bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en ook (juist) voor mensen die nauwelijks de aan-knop van hun telefoon kunnen vinden. 

Datum vr 4 apr
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Energiehuis - Machine 3
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda