• Dans
  • do 6 mrt 2025

Theater Rotterdam: Alida Dors

(Sur)Render

Alida Dors verkent in ‘(Sur)Render‘ het eeuwenoude thema van de zoektocht van de mensheid naar haar bestemming. Met dans, muziek en poëzie onderzoekt ze hoe we verder kunnen als samenleving.

Datum
do 6 mrt
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.15
1e rang
€ 25,00
2e rang
€ 21,00
Inclusief
Consumptie

Theater Rotterdam: Alida Dors

Donderdag 6 maart

Bezwerende dans, opzwepende muziek, flowende poëzie en dromerige visuals

Het is een oud gegeven; de mensheid die de weg kwijtraakt en weer terugvindt. Toch is de noodzaak om elkaar terug te vinden, om een nieuwe invulling te geven aan die mensheid, groter dan ooit. In ‘(Sur)Render’ gaat theatermaker en choreograaf Alida Dors op zoek naar een ‘nieuw wij’. Door los te laten wat veilig voelt en door de surrealistische landschappen van onze geest te reizen, kom je op onverwachte bestemmingen. Wie durft af te dalen in zichzelf en nieuwe werelden toe te laten? 

Na het succes van ‘Closed Eyes’ creëert Alida Dors met haar dansers en de band HAYP een nieuw hoofdstuk met ‘(Sur)Render’. Met bezwerende dans, opzwepende muziek, flowende poëzie en dromerige visuals stelt Dors de vraag: hoe moeten we verder als mensheid? Dit nieuwe werk is een radicale oproep om gezamenlijk in beweging te komen en met elkaar op een nieuwe gedeelde frequentie te komen. Kunnen we samen dansen? 

Met een magistraal dansconcert sleurt choreograaf Alida Dors haar publiek mee. (…) Een voorstelling met internationale allure
de Volkskrant over ‘Closed Eyes’
Credits
choreografie en concept: Alida Dors | assistent choreografie: Nicole Geertruida | dramaturgie: Dave Schwab en Mathieu Charles | muziek: HAYP Music

Deel deze pagina
Datum do 6 mrt
Tijd 20.00 - 21.15
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten