• Dans

present Groove

The Ruggeds & Ghetto Funk Collective

In ‘GROOVE’ bouwen de dansende muzikanten en muzikale dansers een feestje en geven zo hiphop en straatcultuur een plek in het theater. Een spetterende show vol livemuziek en spectaculaire dansmoves.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 27,5
2e rang
€ 23,5
Inclusief
Consumptie

present Groove

Swingend dansconcert vol livemuziek, improvisaties en spectaculaire dansmoves

The Ruggeds en Ghetto Funk Collective duiken in dit swingende dansconcert vijftig jaar terug in de tijd, naar de dagen van James Brown, Aretha Franklin en Marvin Gaye. Ze laten je horen hoe de platen van deze funk- en soullegendes van invloed waren op het ontstaan van de hiphop en house en alles wat daar nog tussenin zit.

Deze twee topdanscrews van Nederlandse bodem touren over de hele wereld met hun skills. In december 2022 werd The Ruggeds zelfs nog wereldkampioen Breaking. In ‘GROOVE’ bouwen de dansende muzikanten en muzikale dansers een feestje en geven zo hiphop en straatcultuur een plek in het theater. Dress to impress en geniet van een spetterende show vol livemuziek, improvisaties en spectaculaire dansmoves.

 

Credits
regie: Niek Traa | choreografie: Ruben ‘Chi’ Verhoeven | muziek: Jessy ‘Boi Beige’ Kemper en Alexander ‘Shield Beats’ Skjold | met: Lucinda Wessels, Rico ‘Zoopreme’ Coker, Sammy Huijts, Virgil ‘Skychief’ Dey, Roche Apinsa en Alexander ‘Shield Beats’ Skjold | grafisch design: Franky Sticks | licht en decor: Ido Koppenaal

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda