• Muziek

The Billy Joel Experience: The Album Tour

Alexander Broussard & 003

Alexander Broussard zingend met microfoon met paarse achtergrond

Bepaal zelf welke Joel-nummers er worden gespeeld. Voor de pauze speelt de band één van Joels twaalf albums, door het publiek vooraf gekozen, in het tweede deel coveren ze de uitverkoren hits.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 27,50
2e rang
€ 23,50
Inclusief
Consumptie

The Billy Joel Experience: The Album Tour

De muziek van een van de succesvolste artiesten uit de popgeschiedenis

Billy Joel is een van de succesvolste artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top 10-hits op zijn naam staan. Welke wil je dan het liefste horen? Bij Alexander Broussard en zijn band 003 bepaalt het publiek welke nummers er worden gespeeld. Klinkt als muziek in de oren toch?

In ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’ spelen ze voor de pauze één van de twaalf albums van Piano Man Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n grootste hits. En hoe!

Laat dat maar aan Broussard en zijn vijf muzikanten over, die bij het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ een 9,2 van zowel publiek als jury kregen. Voor zo’n cijfer moet zelfs Billy hard werken.

Via www.billyjoelexperience.nl/stemmen bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits.

Bekijk ook eens

Volledige agenda