• Muziek
  • za 12 okt 2024

The Best of Simon & Garfunkel

Syb van der Ploeg, Maarten Peters e.a.

Syb van der Ploeg en Maarten Peters brengen een eerbetoon aan Simon & Garfunkel met hits als ‘Mrs. Robinson’ en ‘The Sound Of Silence’. Een avond vol muzikale juweeltjes om van te genieten. 

Datum
za 12 okt
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.00
1e rang
€ 30,00
2e rang
€ 26,00
Inclusief
Consumptie

The Best of Simon & Garfunkel

Zaterdag 12 oktober

De ene wereldhit na de andere van twee jongens uit New York

Paul Simon en Art Garfunkel leerden elkaar kennen op een middelbare school in New York en vormden al snel een muzikaal duo. In 1956 hadden ze een hitje met ‘Hey Schoolgirl’, om elkaar daarna voor jaren uit het oog te verliezen. Tot 1964, het jaar dat zij internationaal doorbraken en de ene na de ander wereldhit scoorden tot hun breuk in 1970. ‘Mrs. Robinson’, ‘Cecilia’, ‘The Sound Of Silence’, ‘The Boxer’ en ‘Homeward Bound’ staan in ons collectieve geheugen en wat te denken van ‘El Condor Pasa’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Bridge over Troubled Water’. Wie hun legendarische reünieconcert in Central Park in 1981 niet kent: stop met lezen en ga direct naar YouTube. 

Syb van der Ploeg en Maarten Peters brengen de muziek van hun jeugdidolen naar het theater, begeleid door twee muzikanten onder wie multi-instrumentalist Hubert Heeringa. 

Datum za 12 okt
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda