• Jeugd & Familie
  • za 22 mrt 2025

Tg. Winterberg

Rappe en de Rots (vanaf 4 jaar)

In ‘Rappe en de Rots’ onderzoekt Marlyn Coetsier de balans tussen actie en rust. Voor Rappe is rennen alles, tot hij Rots ontmoet, die pleit voor stilstand.

Datum
za 22 mrt
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
15.00 - 16.00
Prijs
€ 12,50
Inclusief
Consumptie

Tg. Winterberg

Zaterdag 22 maart

Poëtische voorstelling over hollen versus stilstaan

Prikkels wisselen elkaar tegenwoordig razendsnel af en FOMO regeert. Zie je wel alles? Mis je niks? ‘Rappe en de Rots’ is een poëtische voorstelling met poppen, film en livemuziek, snelle vragen en langzame antwoorden, geïnspireerd op het prentenboek ‘Haast’ van Stéphane Servant. Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar Marlyn Coetsier gaat op zoek naar de balans tussen rennen, vliegen, alles en niks. Want ergens in het midden is het fijn toeven. 

Voor Rappe is rennen het antwoord op alle vragen. Als hij rent, voelt hij zich sterk en komt hij altijd op tijd. Daarom blijft hij maar gaan. Tot hij op een dag tegen Rots botst. Die zegt dat je veel meer kunt zien als je stilstaat en sneller kunt denken als je het rustig aan doet. “Poppentheaterversie van prentenboek over angsten is prachtig vormgegeven.” (Theaterkrant) 

Poppentheaterversie van prentenboek over angsten is prachtig vormgegeven. (…) Tg. Winterberg laat op vrolijke wijze zien dat er verschillende manieren zijn om met angst om te gaan
Theaterkrant
Credits
regie: Rob Vriens | spel: Marlyn Coetsier, Mees Smits en Christopher van der Meer | vormgeving en poppen: Marlyn Coetsier | livemuziek: Christopher van der Meer

Deel deze pagina
Datum za 22 mrt
Tijd 15.00 - 16.00
Locatie Kunstmin - Kleine Zaal
Bestel kaarten