• Show
  • do 8 mei 2025

Stephanie Louwrier / via Rudolphi Productions

Let's Get Louder

In “Let’s Get Louder” deelt Stephanie Louwrier na een stembandoperatie haar diepste gedachten en uitdagingen, waarbij ze ongefilterd eerlijk is over haar innerlijke wereld.  

Datum
do 8 mei
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
20.15 - 21.45
Prijs
€ 19,50
Inclusief
Consumptie

Stephanie Louwrier / via Rudolphi Productions

Donderdag 8 mei

Muzikale onewomanshow waarin Stephanie Louwrier het achterste van haar tong laat zien

Na het succesvolle ‘Revolutie van de mislukking’ en het taboedoorbrekende ‘Show must go on’ laat Stephanie Louwrier nu écht het achterste van haar tong zien en horen. Een stembandoperatie en maanden van gedwongen stilte brachten haar tot diepgaande gedachtes: Ben ik wel eerlijk naar mezelf en anderen? Is mijn stem krachtig genoeg om alles te zeggen wat ik wil? In deze muzikale onewomanshow gaat Stephanie de uitdaging aan: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat. 

Ontdek waarom we soms de waarheid verzwijgen terwijl we die eigenlijk willen uitschreeuwen. Wat gebeurt er als woorden vastzitten? Moet je flink boos zijn om de waarheid te kunnen spreken? Of lukt het alleen met een slok op? Herkenbaar? ‘Let’s Get Louder’ is een rollercoaster van eerlijkheid, waar cellulitis cool is en adviezen van Arie Boomsma met een knipoog in de koelkast worden gezet. Geniet van de authentieke charme van een artiest die haar eigen waarheid spreekt. 

  

De rockende performer die Louwrier is, is meer dan ooit ontketend
Theaterkrant over ‘Show must go on’
Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat. Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion
Het Parool over ‘Show must go on'
Louwriers talent om razendsnel te schakelen tussen typetjes is weer verbluffend
de Volkskrant over ‘Show must go on’
Credits
concept, tekst en spel: Stephanie Louwrier | regie: Titus Tiel Groenestege | muziek: Stephanie Louwrier, Jelle Bruinsma en Ruben van Asselt | kostuums: Dymph Boss | licht en vormgeving: Jantje Geldof

Deel deze pagina
Datum do 8 mei
Tijd 20.15 - 21.45
Locatie Kunstmin - Kleine Zaal
Bestel kaarten