• Cabaret
  • vr 26 apr 2024

Rundfunk

Schau

De nieuwe Schau van Rundfunk wordt nog grootser en scherper! Het succesvolle televisieduo duikt opnieuw het theater in. Dat wordt lachen om de absurde humor van de twee vrienden.

Datum
vr 26 apr
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.30
1e rang
€ 29,50
2e rang
€ 25,50
Inclusief
Consumptie

Rundfunk

Vrijdag 26 april

Nieuwe show van het komische duo

Na het succes van ‘Wachstumsschmerzen’ en ‘Todesangstschrei’ is Rundfunk terug met de nieuwe voorstelling ‘Schau’. Nog grootser en scherper!

De nieuwe Schau van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor Poelifinario. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de heren in de zomer van 2023 met een nieuwe komedieserie: Rundfunk: Duco en Roy.

De 90 minuten razen voorbij en je verveelt je geen seconde.
De Volkskrant
Goud. 24-karaats goud.
AD
Credits
met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde | Tekst, concept: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde | Regie: Peter van de Witte | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel

Deel deze pagina
Datum vr 26 apr
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Wachtlijst