• Cabaret

Rosa da Silva

A vida rosa

Rosa da Silva in witte jurk met blauwe achtegrond

In ‘A vida rosa’, een solo vol humor, brazilectro en vooral veel prachtige luisterliedjes, maakt Rosa da Silva je deelgenoot van haar zoektocht. Natuurlijk gewapend met: ‘Die stem!’ (de Volkskrant)

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 19,50
Inclusief
Consumptie

Rosa da Silva

Een veelzijdig talent dat van het podium afspat

A vida rosa is de tweede voorstelling van Rosa da Silva, die in 2019 de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival won en in 2021 werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, voor het lied ‘Als het zover is’. Met hoofdrollen in het theaterstuk ‘ANNE’ en de musical ‘De Tweeling’ bewees ze al in het theater thuis te horen.

Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. In ‘A vida rosa’, een solo vol humor, brazilectro en vooral veel prachtige luisterliedjes, maakt ze je deelgenoot van haar zoektocht. Natuurlijk gewapend met: ‘Die stem!’ (de Volkskrant)

Gratis te bezoeken met de Kunstmin Pas.

Credits
Regie: Laurens Krispijn de Boer | tekst: Tim Teunissen en Rosa da Silva | muziek: Sergio Escoda | techniek: Rosan van Hoeve

Deel deze pagina