• Dans
  • vr 7 feb 2025

REDO x Dominique ft. Binkbeats

A New Dawn

Ervaar ‘A New Dawn’ bij Kunstmin: dynamische show met breakdance, percussie, elektronische muziek en visuals. Met REDO en topartiesten voor vernieuwing.

Datum
vr 7 feb
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 21.30
1e rang
€ 17,50
2e rang
€ 13,50
Inclusief
Consumptie

REDO x Dominique ft. Binkbeats

Vrijdag 7 februari

Wervelende breakdance, percussie, elektronische muziek en live visuals

‘A New Dawn’ is een wervelende show waarin breakdance, percussie, elektronische muziek en live visuals samenkomen. Zoals elke nieuwe dag ontwikkelt elke voorstelling zich op haar eigen manier. Eén ding blijft altijd hetzelfde: de meest baanbrekende en grensverleggende musici en (break)dansers van het moment staan op het podium.  

‘A New Dawn’ wordt aangevoerd door REDO – in 2019 als eerste breakdancer bekroond met de prestigieuze dansprijs De Zwaan en te zien in het tv-programma ‘Project Dans’ – de met de Nederlandse Muziekprijs gelauwerde percussionist Dominique, regisseur Peter Leung en visual designer Noralie. Ze werken samen met onder anderen multi-instrumentalist Binkbeats, een grootheid in de wereld van elektronische beats, en dansers Camilla Bundel en Shane. Op naar een glorieuze, nieuwe morgen! 

      

Credits
regie: Peter Leung | dans: REDO, Camilla Bundel en Shane | percussie en electronics: Dominique en Binkbeats | visual design: Noralie

Deel deze pagina
Datum vr 7 feb
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten