• Toneel
  • za 7 dec 2024

Pretpakhuis

Een Rits Te Ver 2.0

Na bijna 20 jaar keert ‘Een Rits Te Ver’ terug in een 2.0 versie: sneller, grappiger en helemaal van deze tijd! Jon van Eerd zorgt voor een hilarische avond vol capriolen.

Datum
za 7 dec
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.00
1e rang
€ 32,00
2e rang
€ 28,00
Inclusief
Consumptie

Pretpakhuis

Zaterdag 7 december

Jon van Eerd maakt nieuwe versie van komediehit uit 2005

In 2005 betekende de komedie ‘Een Rits Te Ver’ de doorbraak voor Jon van Eerd als scriptschrijver. De eerste eigentijdse klucht van Nederlandse makelij was een regelrechte theaterhit. Komend seizoen keert deze topkomedie terug en hoe! De nieuwe versie, ‘Een Rits Te Ver 2.0’, is nóg sneller, grappiger, hysterischer en helemaal van deze tijd. Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver en regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien en staat garant voor een avond brullen van de lach. Want als er één de koning van de komedie is, dan is hij het wel.  

Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken en daarom komt de inspectie van de gemeente polshoogte nemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en willen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk de inspecteur? De ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? De man die zich voordoet als vogelspotter? Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor.

Credits
script en regie: Jon van Eerd | spel: Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen e.a. | decor: Marjolein Ettema | licht: Wannes van der Veer | kostuum: Arno Bremers

Deel deze pagina
Datum za 7 dec
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda