• Jeugd & Familie

Pietje Bell

en de Bende van de Zwarte Hand (vanaf 6 jaar)

Groep kinderen met Pietje Bell en zijn armen overelkaar en een rode pet op.

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand. Een hartverwarmende musical vol humor, vriendschap en leuke liedjes. Sluit jij je ook aan bij de Bende van de Zwarte Hand?

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 26,00
2e rang
€ 22,00
Inclusief
Consumptie

Pietje Bell

Familiemusical vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand. Regisseur Bruun Kuijt en zijn team maken van de bekende klassieker van Chris van Abcoude een feelgoodmusical. Pietje heeft een hart van goud en zet de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag echter een doorn in het oog.

Als een rijke zakenman op een dag besluit om een arme wijk te slopen om er een groot hotel te bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen?

Ze organiseren een circusvoorstelling om geld in te zamelen. Een hartverwarmende musical vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes. Sluit jij je ook aan bij de Bende van de Zwarte Hand?

Luister de leuke liedjes nu alvast op Spotify!

Aanrader voor het hele gezin
Musicalsites
Pietje weet de harten te stelen van het publiek
Theaterparadijs.nl
Credits
regie: Bruun Kuijt | spel: Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a. | muziek: Fons Merkies en Laurens Goedhart | decor en kostuums: Joris van Veldhoven

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda