• Musical

Suzan Seegers, Thomas Cammaert e.a.

Piaf

Nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van ‘de kleine mus’. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft Piaf belangrijke momenten uit haar leven.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 41,5
2e rang
€ 37,5
Inclusief
Consumptie

Suzan Seegers, Thomas Cammaert e.a.

Over het leven én de dood van een legende

Zestig jaar geleden overleed een van de grootste artiesten die Frankrijk ooit voortbracht: Edith Piaf. Tot op de dag van vandaag worden haar liedjes over de hele wereld beluisterd en gezongen. Nummers als ‘Non, Je ne regrette rien’, ‘La Vie En Rose’, ‘Milord’ en ‘Padam’; het zijn slechts een paar voorbeelden uit haar onsterfelijke repertoire.

Piaf is een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van ‘de kleine mus’. Het begint op haar sterfdag. Na een leven vol drank, drugs en mannen blaast Piaf haar laatste adem uit. Ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wilde. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft Piaf belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat ze achter heeft gelaten.

Uitzonderlijke en intieme musical
Musicalweb
Suzan Seegers overtuigt
NRC
Credits
Regie: Martin Michel | spel: Suzan Seegers, Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda