• Dans

Oxygen

Delusion

Een gezicht met blacklight lichtstrepen op het gezicht en armen eromheen

Choreograaf Jennifer Romen neemt je mee in haar next level samenspel tussen dans en illusie. Acrobatische hiphopdans, illusie en visuals.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 25,00
2e rang
€ 21,00
Inclusief
Consumptie

Videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans

‘Delusion’ is de eerste avondvullende dansvoorstelling van de jonge choreograaf Jennifer Romen en haar dansgezelschap Oxygen. Met ‘Delusion’ bestormde Oxygen de grote zalen in 2023. Vanwege het ongekende succes van de eerste tour keert ‘Delusion’ nog een keer terug in de theaters. Een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat je door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt.

Na eerder 52 shows met lovende reacties gespeeld te hebben, is ‘Delusion’ dit seizoen nog 15 keer te zien in de Nederlandse theaters. De show is voor het eerst bij Kunstmin te zien, en bevat extra verrassende elementen!

Vanwege privéomstandigheden van de choreografe Jennifer Romen wordt de première van de nieuwe voorstelling ‘Delusion 2.0’ verschoven naar voorjaar 2025.

Over de choreografe

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol strakke choreografieën en beeldende illusies. Ze werd drievoudig Europees Kampioen, drievoudig Wereldkampioen en ze won de ‘World Dance Sport Games’ in Taiwan en ‘The World of Dance Championship’ in Los Angeles. In 2020 won ze de ‘Inspiratieprijs 2020’ van het Prins Bernard Cultuurfonds.