• Show
  • vr 31 jan 2025

Opvliegers

Girls on Fire 2

Bereid je voor op het vrolijkste vriendinnenconcert van het seizoen met ‘Opvliegers: Girls on Fire 2’. Lone, Linda en Hilke vieren hun 50+ leeftijd met hits en hilarische verhalen. 

Datum
vr 31 jan
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
20.00 - 22.00
1e rang
€ 29,50
2e rang
€ 25,50
Inclusief
Consumptie

Opvliegers

Vrijdag 31 januari

Het leukste en uitbundigste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen.

“De bijval is overweldigend. Het merendeels vrouwelijke publiek – gelukkig toch ook een handvol mannen – zingt uitbundig mee, danst, heupwiegt en draait zelfs de hoelahoep”, schreef Theaterkrant naar aanleiding van ‘Opvliegers: Girls on Fire’. En dat staat ons ook weer te wachten met het tweede deel van het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen. Dus, trek je dansschoenen uit de kast, vul je bidon met witte wijn en stop je waaier in je tas: Get ready, it’s party time! 

Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman vertolken in deze fonkelnieuwe show vele bekende hits die élke vrouw kan meezingen. Een swingende, hilarische avond, waarop opvliegers en hilariteit hand in hand gaan, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen. Want hoe vieren deze vrouwen hun 50+ zijn? Vindt Hilke haar innerlijke ‘Zen Master’ of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? En hoe blijft Linda toch zó bij de tijd, terwijl Lone al blij is als ze een foto kan versturen met haar mobiel? 

De bijval is overweldigend. Het merendeels vrouwelijke publiek – gelukkig toch ook een handvol mannen – zingt uitbundig mee, danst, heupwiegt en draait zelfs de hoelahoep. (…) Een expressieve glittershow, die helemaal is gebaseerd op twee krachten: herkenning en positivisme
Theaterkrant
Credits
regie: Joep Onderdelinden | spel: Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman

Deel deze pagina
Datum vr 31 jan
Tijd 20.00 - 22.00
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda