• Jeugd & Familie

Nationaal Theaterweekend - Mees Kees

Op Kamp (vanaf 8 jaar)

Bezoek Mees Kees de musical tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ondanks het strakke schema van mevrouw Dreus, weet Mees Kees van het kamp toch weer een groot avontuur te maken. Ga je mee?

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
Prijs
€ 10,00

Nationaal Theaterweekend - Mees Kees

Bezoek deze familievoorstelling tijdens het Nationaal Theaterweekend

Naast de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en een hele reeks filmhits, komt Mees Kees nu ook naar het theater.

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken. Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee.

Met de leukste meester van Nederland erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

Meet & greet

Na afloop van de voorstelling kun je de cast van ‘Mees Kees Op Kamp’ ontmoeten tijdens een gezellige meet & greet!

 

Nationaal Theaterweekend

Op 27 en 28 januari 2024 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Tijdens dit weekend geniet je ook bij Kunstmin voor een mooie prijs van theater. Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is welkom. Geniet voor slechts € 5, € 7,50 of € 10 van de voorstelling van je keuze. Bekijk hier alle voorstellingen en activiteiten die we organiseren tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Doe mee met de creatieve workshop

Volg voorafgaand aan de voorstelling van 15.00 uur tot 16.00 uur een creatieve workshop door Chantal van Heeswijk waarbij kinderen poëzie en een kunstwerk kunnen maken met woorden van papier, maar waarbij ze ook gewoon lekker hun gang kunnen gaan. De workshop is gratis toegankelijk, geschikt voor alle leeftijden en je kunt gewoon aansluiten. Je hoeft de voorstelling niet te bezoeken om mee te doen met de workshop.

Credits
script en liedteksten: Allard Blom | regie en choreografie: Martin Michel | cast: Luuk Haaze, Mylène d’Anjou e.v.a. | muziek: Marnix Wetzer

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda