• Toneel

Murder on the Orient Express

Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal e.a.

Sterrencast speelt wereldberoemd moordmysterie van Agatha Christie. Stap aan boord en beleef een bloedstollende avond vol intrige, spanning en onverwachte wendingen met als grote vraag: whodunit?

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 41,50
2e rang
€ 37,50
Inclusief
Consumptie

Murder on the Orient Express

Sterrencast speelt wereldberoemd moordmysterie van Agatha Christie

Na het succes van ‘The Mousetrap’ komt een sterrencast met een ander legendarisch moordmysterie van Agatha Christie naar het theater: Murder on the Orient Express. Stap aan boord en beleef een bloedstollende avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte wendingen met als grote vraag: whodunit?

Op een koude winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middernacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm.

De volgende ochtend wordt er een dode passagier gevonden. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid? Opgesloten in de trein, met de dader in hun midden, richten de passagiers zich tot Poirot. In een race tegen de klok moet hij de moordenaar zien te ontmaskeren voor deze opnieuw toeslaat. Maar niets is wat het lijkt en iedereen is verdacht. Zit jij op het juiste spoor?

Het verhaal is vlot, spannend en heeft een verrassende plottwist
Musicalweb
Inleving en zelfspot maken van Christie's moordmysterie een smeuïg karakterstuk
Theaterkrant
Credits
Regie: Jasper Verheugd | spel: Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Penny Vos, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts en Belle Zimmerman

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda