• Cabaret

TEAM SOLO (reprise)

Merijn Scholten

Comedy met een ontembare liefde voor de medemens. Nog één seizoen te zien. “Het is een zegen dat we Merijn Scholtens geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven.” (de Volkskrant)

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 24
2e rang
€ 20
Inclusief
Consumptie

TEAM SOLO (reprise)

Comedy met een ontembare liefde voor de medemens

‘Het is een zegen dat we Merijn Scholtens geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven’, schreef De Volkskrant, die zijn voorstelling vijf sterren gaf. In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Muzikaal, snel en heel erg grappig.

Comedy met een ontembare liefde voor de medemens. Scholten vergaarde een grote schare liefhebbers met zijn online sketches. Micha Wertheim noemde hem ‘De grappigste man op Instagram’ en er werd reikhalzend uitgekeken naar deze eerste theatershow.

Fenomenaal leuke voorstelling. De zaal ligt aan zijn voeten, vaak hikkend van het lachen (…) Achter elke grap schuilt een diepe gedachte.
Theaterkrant
Schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling
De Volkskrant
Credits
Tekst, spel en muziek: Merijn Scholten | creatieve adviezen: Micha Wertheim | video: Willem van der Maarel | lichtontwerp en podiumbeeld: Jasper Nijholt | techniek: Jelle van Setten

Deel deze pagina