• Muziek
  • do 17 okt 2024

Matangi & Ruben Hein

P.S.

Het Matangi Quartet en Ruben Hein presenteren een vervolg op ‘The Juliet Letters’ van Elvis Costello. Geïnspireerd door Nederlandse brieven nemen ze je op een nieuw muzikaal avontuur. 

Datum
do 17 okt
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
20.00 - 21.30
Prijs
€ 26,50

Matangi & Ruben Hein

Donderdag 17 oktober

Vervolg op het legendarische ‘The Juliet Letters’ van Elvis Costello en het Brodsky Quartet

Ruim dertig jaar na het verschijnen van het legendarische album ‘The Juliet Letters’ van Elvis Costello en het Brodsky Quartet presenteren het Matangi Quartet en singer-songwriter Ruben Hein een 21e-eeuws vervolg op deze meesterlijke liedcyclus. De strijkers en de zanger lieten zich inspireren door de verzamelde Nederlandse brieven uit het boek ‘P.S.’ van Jet Steinz en nemen je met eigen composities mee op een nieuw muzikaal avontuur.  

Dit concert is een van de parels waarmee het Matangi Quartet haar 25-jarig jubileum viert. In songs over vriendschap, twijfel, broederliefde, angst en verraad komen klassiek, jazz en popmuziek samen. De snaren van de Matangi’s en de soulvolle stem van Ruben Hein creëren een betoverende klankwereld vol diepgewortelde emoties.

Credits
Viool: Maria-Paula Majoor en Hannelore De Vuyst | altviool: Karten Kleijer | cello: Arno van der Vuurst | zang: Ruben Hein

Deel deze pagina
Datum do 17 okt
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Energiehuis - Machine 3
Bestel kaarten