• Cabaret
  • do 20 mrt 2025

Marja van Katendrecht

Aan boord bij Marja

Stap aan boord bij Marja voor een onvergetelijke reis vol betoverende verhalen, vrolijke deuntjes en exotische bestemmingen.

Datum
do 20 mrt
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
20.15 - 21.45
Prijs
€ 20,00
Inclusief
Consumptie

Marja van Katendrecht

Donderdag 20 maart

Reis vol exotische bestemmingen, onverwachte wendingen en vervreemdende gezelligheid

Stap aan boord bij Marja voor een avond vol plezier en avontuur. Na haar iconische voorstellingen over Tupperware, de Landelijke Dooie Sterren en Relatie Advisatie, gooit Marja nu alle trossen los voor een onvergetelijke reis, geïnspireerd op de brieven van haar wereldreizende man, Kapitein Sterling. Ervaar de wereld door de ogen van Marja en laat je meevoeren op de golven van haar betoverende verhalen, begeleid door vrolijke en ontroerende deuntjes die het hart doen dansen. Stap aan boord en ontdek samen met Marja exotische bestemmingen, lach om onverwachte wendingen en zet koers richting vervreemdende gezelligheid. Kortom, hijs samen met Marja de zeilen voor een avond vol theatermagie en keer huiswaarts met een verfrissende kijk op de wereld om je heen. 

Vanzelfsprekend is deze cruise volpension! Dus laat je zorgen achterwege terwijl je geniet van een avond vol entertainment.     

Marja van Katendrecht geeft oprecht en liefdevol advies in opgewekte relatiecursus, waarin we meeleven met een herkenbaar, droogkomisch personage. (…) Voor een avondje schuddebuiken van het lachen ben je aan het verkeerde adres; voor een glimlach en een goed gesprek na afloop, des te meer
Theaterkrant over ‘Marja’s Relatie Advisatie Show’
Datum do 20 mrt
Tijd 20.15 - 21.45
Locatie Kunstmin - Kleine Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda