• Jeugd & Familie

Maas theater en dans

Gezocht: konijn (vanaf 3 jaar)

Een agent op de kade met een bos wortels in de hand en op de achtergrond schepen in het water

Drie politieagenten gaan op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen hebben enorme oren, maar luisteren ho maar. Help je mee de zaak op te lossen?

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 12,50
Inclusief
Consumptie

Maas theater en dans

Miniatuurtheater voor de allerkleinsten

In ‘Gezocht: konijn’ van Maas theater en dans gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar.

Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je mee deze zaak op te lossen?

Over regisseur René Geerlings

‘Gezocht: Konijn’ was de eerst peutervoorstelling die regisseur René Geerlings ooit maakte. Toentertijd in 2011 was dit zelfs een van de eerste peutervoorstellingen ooit, aangezien die toen nog veel minder gemaakt werden. Inmiddels heeft René al veel meer peuterwerk gemaakt en meerdere prijzen gewonnen (Zilveren Krekels voor ‘Aaipet’ en ‘BullyBully’). Renés peuterwerk staat erom bekend leuk te zijn voor kinderen, maar ook voor ouders.

Een oergeestige voorstelling (...) Gecombineerd met heerlijk slapstickspel van drie vaardige acteurs is de voorstelling een klein feestje voor iedereen vanaf drie jaar.
Theatermaker
Ludiek miniatuurtheater met letterlijk en figuurlijk een dubbele bodem
de Volkskrant
Credits
regie/decor: René Geerlings | spel: Henke Tuinstra, Gianni Noten, Sytze Bouma | regieadvies: Dorien Folkers, Moniek Merkx | regie-assistent: Esther Schouten

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda