• Jeugd & Familie

Maas theater en dans / 155 (eenvijfvijf)

STUNTKONT (vanaf 6 jaar)

Naakte man hangend en besmeurd met modder poep

Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen en zomaar dingen kapot maken, toch? Maas theater en dans en 155 zien dat het de hoogste tijd om een flauwe show te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor.

Datum
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
Prijs
€ 12,50
Inclusief
Consumptie

Maas theater en dans / 155 (eenvijfvijf)

Don’t grow up, it’s a trap!

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper nog hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen al kinderen. Dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot. Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen. Toch?

Er moeten huizen gekocht worden en belastingen betaald. Knieschijven gaan kapot, haar valt uit en polsen breken. Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. In deze flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

Om alvast in de kinderachtige vibes te komen, kun je voorafgaand aan de voorstelling een spelletje Shitty Twister komen spelen: een enorm Twisterspel in verschillende tinten bruin met onder elke stip een onverwachte verrassing.

Trigger warning: In de voorstelling zitten stroboscopische lichten en harde geluidseffecten.

Met zijn hilarische poep- en plashumor is ‘Stuntkont’ een liefdesverklaring aan het kinderbrein
NRC
(...) vol met zeer grappige componenten die op meerdere manieren uit te leggen zijn. Ik verveel mij, net zoals de kinderen om mij heen, dan ook geen moment
Theaterparadijs

Bekijk ook eens

Volledige agenda