• Cabaret
  • za 19 okt 2024

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang (reprise)

Lisa won op het Leids Cabaret Festival 2020 de jury-, publieks- en studentenprijs en werd uitgeroepen tot hét comedytalent 2021 (de Volkskrant). Een voorstelling vol scherpe grappen en mooie liedjes.

Datum
za 19 okt
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
20.00 - 21.30
Prijs
€ 20,00

Lisa Ostermann

Zaterdag 19 oktober

De cabaretvoorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Dat wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021.
Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. ‘Een overrompelend talent’, noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug met ‘Makkelijk in de omgang’. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft (...). Ze is helemaal thuis op het podium
NRC
Één grote onderstreping dat Lisa in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden
De Volkskrant
Datum za 19 okt
Tijd 20.00 - 21.30
Locatie Energiehuis - Machine 3
Bestel kaarten