• Cabaret
  • do 2 mei 2024

Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2024

De finalisten doen de finaleavond dubbel en dwars over. Een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret en fysieke slapstickvoorstellingen en alles daartussenin.

Datum
do 2 mei
Locatie
Energiehuis - Machine 3
Tijd
20.00 - 22.50
Prijs
€ 19,50

Leids Cabaret Festival

Donderdag 2 mei

Conferences, cabaret of slapstick: ontdek de nieuwe lichting!

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken – met een juryprijs, publieksprijs óf studentenprijs op zak – het land in en doen de finaleavond dubbel en dwars over. Zonder stress en blinde paniek deze keer, maar met extra veel plezier. Ontdek de nieuwe lichting cabaretiers tijdens deze Finalistentour.

Welke aanstormende talenten je te zien krijgt en wat ze spelen is nog niet bekend, maar bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen – en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een vette saus van humor. Kom langs en laat je verrassen!

Veel jonge talenten van vroeger zijn inmiddels graag geziene ‘oude rotten’ in het vak: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen, Katinka Polderman. En van de jongere generatie: Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan, Martijn Kardol. Niet de minsten!

Datum do 2 mei
Tijd 20.00 - 22.50
Locatie Energiehuis - Machine 3
Wachtlijst