• Jeugd & Familie
  • zo 16 feb 2025

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn

(vanaf 5 jaar)

Na het enorme succes van ‘Kruimeltje’ keert het geliefde straatschoffie terug in de theaters voor een nieuw avontuur. In deze familiemusical reist Kruimeltje naar het Wilde Westen, vol avontuur, humor en fantasie.

Datum
zo 16 feb
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
14.00 - 15.30
1e rang
€ 27,50
2e rang
€ 23,50
Inclusief
Consumptie

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn

Zondag 16 februari

Nederlands favoriete straatschoffie maakt reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes

Na het ongekende succes van ‘Kruimeltje’ komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters voor een gloednieuw avontuur. In de vrolijke en spannende familiemusical ‘Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn’ trekt hij naar het Wilde Westen, in een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes.  

Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis. Hij mist echter de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het Wilde Westen van Amerika. Daar duikt hij in het verleden van zijn vader en kruist samen met zijn vriendinnetje Anna het pad van de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt? 

Credits
regie: Els Damen | supervisie: Bruun Kuijt | muziek: Fons Merkies | spel: Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers en een wervelende kindercast

Deel deze pagina
Datum zo 16 feb
Tijd 14.00 - 15.30
Locatie Kunstmin - Grote Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda