• Cabaret
  • za 19 apr 2025

Jeannine La Rose

Genoeg?!

“Genoeg?!” van Jeannine La Rose raakt de essentie van zelfacceptatie en authenticiteit. Ze deelt haar eigen ervaringen en nodigt uit tot verbinding door cabaret met emotie en humor. 

Datum
za 19 apr
Locatie
Schouwburg - Kleine Zaal
Tijd
20.15 - 21.45
Prijs
€ 20,00
Inclusief
Consumptie

Jeannine La Rose

Zaterdag 19 april

Ontdek de kracht van zelfacceptatie en verbinding

Jeannine la Rose – Genoeg?! Jeannine La Rose raakt iets in ons, wat we wel kennen maar vaak niet durven te voelen: Dat we er mogen zijn, met al onze mooie én minder mooie kanten. We zijn continu maar bezig om ons aan te passen aan wie we volgens de ander moeten zijn. Botoxen, detoxen, diëten, lippen vullen, aardig en interessant genoeg gevonden willen worden. Wanneer is het genoeg?! 

Jeannine – bekend van musicalrollen in o.a. Color Purple, Tina de Musical en The Bodyguard – speelt in deze voorstelling geen rol maar is zichzelf en kent het gevoel van ‘anders’ zijn: ‘Ik hoor nergens bij. Als mix van zwart en wit, Surinaams, Afrikaans, Europees val ik tussen wal en schip. Soms te wit, soms te zwart, soms te dik maar helaas nooit te dun.’ Jeannine is kleurrijk. Ze emotioneert, verbindt, laat je dansen, laat je lachen en met haar stem raakt ze je tot diep in het hart. Cabaret met een lach, een brok in de keel en een gevoel van herkenning. 

Datum za 19 apr
Tijd 20.15 - 21.45
Locatie Kunstmin - Kleine Zaal
Bestel kaarten

Bekijk ook eens

Volledige agenda