Herman van Veen

Een voorstelling

Herman veen leunt op[ zijn hand in een zwart shirt. Staat voor een muur.

Onze vaderlandse troubadour Herman van Veen gaat onverdroten door met zijn optredens. Hij komt langs met een keuze uit zijn ijzersterke repertoire, speelt spiksplinternieuw werk en draagt voor uit de nieuwe bundel ‘Geen idee’.

Datum
Locatie
Schouwburg - Grote Zaal
Tijd
1e rang
€ 42,50
2e rang
€ 38,50
Inclusief
Consumptie

Herman van Veen

Onvermoeibaar en onverslijtbaar

Herman van Veen begrijpt, ondanks dat hij van gisteren is, nog steeds wat hij bedoelt, zingt honderduit, speelt viool en danst wat hij dansen kan. Ook al krijgt de tijd er vat op, het nieuwe gaat er nooit vanaf. Daarom gaat hij weer op pad langs de theaters en doet hij ook Kunstmin aan. Samen met Kees Dijkstra en zijn contrabas, Jannemien Cnossen en haar viool, Edith Leerkes met haar gitaren en Lieke Meijers met haar hemelse zang. Herman speelt een keuze uit zijn ijzersterke repertoire, spiksplinternieuw werk en draagt voor uit de nog niet verschenen bundel ‘Geen idee’. Ook gaat hij in op enkele verzoekjes.’Hij blijft een fenomeen’, schreef NRC.

zing het honderd uit, ook al ben ik van gisteren
speel altijd wel viool, dans wat ik dansen kan
al krijgt de tijd er vat op, het nieuwe gaat er nooit vanaf

Betoverend. Als hij op zijn rode sokken danst en speelt, zie je geen bijna-tachiger, maar een kind.
NRC
(...) een hilarische, ontroerende en gedenkwaardige avond. Zijn show is een veelzijdige combinatie van klassiek variété, nieuwe liedjes met hedendaagse thema’s en fantastische muziek.
Theaterkrant
Credits
zang en spel: Herman van Veen | zang: Lieke Meijers | zang en viool: Jannemien Cnossen gitaar: Edith Leerkes | bas: Kees Dijkstra

Deel deze pagina

Bekijk ook eens

Volledige agenda